FSF reklamekampagne

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

banner

Se præsentation 1 om kampagnen: artikel

Se præsentation 2 om kampagnen: artikel

Der skulle laves et nyt reklamekoncept for at tiltrække flere tilskuere til kampene på Færøerne når landsholdet spillede. Der var ikke det samme antal på tribunen som det plejede, og det skulle der gøres noget ved.

Reklamekampagnen blev rigtig stor og gav gode resultater - se link ovenfor hvad kampagnen bestod af og hvad det gav (på engelsk)

Konceptet blev at vi tog "Fróða Benjaminsen " landsholdets holdkaptajn og viste ham i sin helt almindelig arbejdsplads. Vi ville vise at de færøske landshold spillere ikke lever som andre fodboldstjerner i verdenen, de har et helt almindeligt arbejde som andre mennesker. I stedet for at vise spillerne som helte, viste vi dem på samme niveau som fansene , fordi at når de ikke har samme muligheder som de professionelle spillere, så skal der også mere til for dem at vinde deres kampe, og derfor har det Færøske landshold ekstra meget behov for opbakningen fra deres fans for at vinde.